Tips på bra julskinka?
Publicerat 2012-12-14 11:24:00 | i kategori Blandat,
Har du provat Örjans kött och chark i Laggarberg?
De har öppet i slutet på veckorna tror jag.
Du kan ringa dit 060 577110
Men min är ekologisk och ligger förnärvarande i saltlag. Du får smaka så småningom.
Köp en färsk av en grisbonde och salta och koka/ugnsbaka presic som man gjorde förr. Bara du hittar rätt bonde så kan det nog inte bli så mycket mer ekologisk och du vet defenetivt vad det för preparat i den :-) Eller varför inte ta en färsk vildsvins skinka? Den är ekologisk, men nackdelen är väll att den ska fraktas... men då får man inte köpa någon färdig saltad utan just det en färsk.
Lycka till och god jul
Hittade nog hit ungefär när du började blogga tror jag ;-) Men jag är inget LCHF fan men det är ju kul att se vad du hittar på nu för tiden!
Vildsvin är lite speciellt men mycket godare :-)