Stekt rabarber med vispad kokosmjölk
Publicerat 2013-07-05 13:20:07 | i kategori Alla recept, Godsaker, Mejerifritt,
Här får ni lite rabarberinspiration!
Jag tror det var förra helgen som maken ville äta något med rabarber. Vi tog och stekte rabarber i mycket smör och kryddade med kardemumma. Till det blev det kokosmjölk, lättvispad. Vi valde att inte söta något, men det är ju valfritt!

Postat av: Lana
Låter ju jättegott! Måste testa! :)
Ha en fin kväll!
Kramar!
//Lana
Postat av: ÅsaGåsa
Ser gott ut! Vilken kokosmjölk är det du kan vispa?
Svar:
Angelica
Postat av: Milla
Är det den tjocka delen av kokosgrädden när den stått i kylen ca. 1 dygn man kan vispa till grädde eller hur gör du? :)
Svar:
Angelica
Postat av: AN
Har själv gått ner 15 kg i vikt med hjälp av metoden träna mer, ät mindre för ca ett år sedan, och för ett tag sedan försökte jag äta enligt lchf, men vi är en stor familj och alltid blir jag bjuden eller ska bjuda på mat, vilket blir fel för lchf eller dyrt för mig. Hur löser du om du blir bjuden?
Svar:
Angelica