Brödkaka till frukost
Publicerat 2013-05-03 10:15:00 | i kategori Bröd, Frukost, Mejerifritt,Jag hittade ett recept inne hos Fröken Nilsson, som jag hade som inspiration igår när jag gjorde ett snabbt bröd. Jag har ändrat lite på ingredienserna. Det går nog egentligen att stoppa i vilka frön och nötter man vill. Mitt bröd blev kompakt. Nästa gång gör jag antingen dubbel sats, eller mindre form så det blir högre så det går att dela. Brödet är naturligtvis glutenfritt, och även mejerifritt.
Brödkaka med frön och nötter
- 3 ägg
- 2 dl mandelmjöl
- 1 msk hasselnötsmjöl
- 2 msk linfrön
- 1 msk chiafrön
- 4 msk solrosfrön
- 0,5 dl grovhackade valnötter
Blanda alla ingredienser. Häll i en form klädd med bakplåtspapper. Grädde i 8 min i 250 grader.
Det här brödet åt jag till frukost idag.

Postat av: Hanna
Gillar din blogg, massa toppentips! :)
Svar:
Angelica
Postat av: Lana
Mmm...gott, gott! :) Har sparat det receptet! Kommer att baka nån gång! :)
Ha en fin fredag!
Kram
//Lana
Postat av: Marja - Baka Sockerfritt
Så gott det ser ut! Älskar bröd med massa god ost på :)
Svar:
Angelica
Postat av: Sofie
Det lät jättegott! :)