Fiskpinnar LCHF
Publicerat 2012-08-02 21:15:07 | i kategori Alla recept, Fisk, Mat,Idag blev det hemlagade fiskpinnar till middag, med dillsås och färsk broccoli. Mumma! Även barnen gillade fiskpinnarna! :-)

Fiskpinnar:
Två fiskblock, jag använde torsk
ca 80 g fläsksvålar
3 ägg
smör och kokosolja till stekning
Dela blocken i lämpliga bitar, ca 1 cm tjocka.
Vispa ihop äggen med en vanlig visp
Mortla fläsksvålarna till mjöl. Eller använd matberedare.
Vänd fiskbitarna i ägg och sen "mjölet".
Stek i några minuter på varje sida. Tänk på att det tar längre tid än man tror att steka fisken om den är fryst ;-)
Dillsås
2 dl cremefraiche
1 dl majonnäs
dill av valfri mängd, jag använde fryst
salt och peppar
en skvätt vitvinsvinäger
Recepten är inspirerade av boken LCHF för hela familjen av Monique Forslund.