Honungsglaserad lax toppad med rödvinbär, spenat- och parmesanröra och romsås
Publicerat 2012-09-23 19:15:00 | i kategori Alla recept, Mat,Idag blev det en god laxmiddag!

Först blandade jag ca 1 dl olivolja med 2 msk flytande honung, havssalt och svartpeppar. Penslade det på laxen och toppade med färska rödvinbär från trädgårdne och in i ugnen 225 grader.
Till spenatröran hade jag ca 300 g fryst spenat, 200 g philadelphiaost och 1 dl riven parmesan.
Tina spenaten i en kastrull på låg värme, blanda i philadelphiaosten och parmesanosten. Krydda med salt och peppar.
Till romsåsen hade vi creme fraiche, ett par matskedar filmjölk och så rom.
Gottigott! :-)
Postat av: Marja - Baka Sockerfritt
Mums, det ser jättegott ut! Älskar lax :)
Svar:
Angelica
Postat av: Sonja
Nomnomnom, det här ser riktigt gott ut!! :)
Svar:
Angelica