Matrevolutionen

Publicerat 2012-08-06 21:37:30 | i kategori

Jag har läst flera böcker om LCHF, men det finns en som står ut lite extra. Ska man bara läsa en bok om hälsa så ska man läsa den här boken: "Matrevolutionen - Ät dig frisk med riktig mat" av Andreas Eenfeldt som också driver bloggen kostdoktorn.se. Den är en riktig ögonöppnare, det är omöjligt att inte bli inspirerad av den. Jag önskar att jag inte väntat så länge med att köpa den.
 
"Ut med rädslan för naturligt fett, ut med industritillverkade lightprodukter. Ut med den överdrivna kolesterolskräck som bara gläder läkemedels- och margarinindustrin. Tillbaka till riktig mat. Mat tillagad med kärlek, och allt smör du vill." Andreas Eenfeldt
 
Oavsett om du är underviktig, normalviktig eller överviktig är det här en bok som du bör läsa. Om du har det minsta intresse av att bli frisk eller hålla dig frisk eller har ett intresse av mat bör du läsa boken. Kort sagt, en bok för ALLA! Och väldigt lättläst dessutom.
 
Just nu finns den att köpa på Bokus för ett specialpris, köp 4 betala för 3. Matrevolutionen för 41:- eller fyra ex för bara 123:- inklusive frakt!
 
Du har också möjlighet att provläsa första kapitlet här. Läs också gärna de kommentarer och recensioner som finns där. Den finns också som ljudbok. 
 
Baksidan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: