Solsken och bak

Publicerat 2013-01-31 21:05:19 | i kategori Vardag & familj,

Idag sken solen så fint här! Så pass att jag och lillan klädde på oss för att ta en promenad med barnvagnen. Och solen sken i tio minuter kanske. Sen kom molnen. Och det blåste på hemvägen. Det var jätteskönt att vara ute, men synd på solen. Så fort vi kommit hem och börjat äta lunch sken solen så fint igen... Mmm, så klart...
 
Men jag fick lite extra energi ändå och städade en toalett, plockade undan lite grejer, dammsög undervåningen. Och tänkte att fönstren behöver tvättas om solen ska kunna lysa in... Men det blev inte mer än en tanke. Tack och lov... ;-) Jag är urusel på att tvätta fönster. 
 
Jag hade lovat mig själv att inte baka idag. Jag har bakat så mycket sista tiden så idag tänkte jag inte ägna någon tid åt det. Men vad hände? Lillan tjatade om att hon ville baka med mig, och som vanligt fick hon sin vilja igenom, så vi bakade. Eller ja, hon var med och bakade en liten stund, sen var det inte roligt längre... Men jag fick en god kaka att äta i alla fall ;-) Jaja, jag ska lämna ut receptet... senare... :-)
 
Hörselkåporna fungerar finfint när elvispen eller matberedaren låter högt... ;-)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: