Gå ner i vikt med bakverk?

Publicerat 2012-10-29 19:27:00 | i kategori Tips,

Jag tycker det är aktuellt att nämna detta nu, då jag själv lagt ut ganska mycket om en massa goda efterrätter och annat smarrigt. Visst, det ryms inom LCHF, men om det är viktminskning du är ute efter får du fundera lite över vad du äter. Jag går ner väldigt sakta och det beror nog på detta, att jag inte äter tillräckligt strikt. Jag tycker om att äta gott :-) Visste ni att LCHF också brukar kallas "Njutmetoden"? Jag har tagit fasta på det.... ;-)      

LCHF fungerar väldigt olika på olika människor. Vissa rasar i vikt och media lägger ju ut såna berättelser naturligtvis. Och då är det ju inte så kul när man tillhör den grupp där det inte händer så mycket med vikten. Men så är det för många av oss.     

Jag har valt att baka och äta LCHF-bröd, LCHF-bakverk, choklad, turkisk yoghurt, nötter, bär för att jag gillar det. Jag är fullt medveten om att min viktminskning tar längre tid på det sättet, men eftersom det här inte är någon diet för mig utan en livsstil som jag håller för att jag mår bra av det, får jag vackert acceptera det. Det är tradigt ibland, men that´s life! Det är ju mitt val!

Så tänk på det när ni läser min blogg, mitt sätt är kanske inte det bästa för att gå ner i vikt för dig, du måste lära dig din kropp och vad som passar dig, och det kan ta tid. Men ge inte upp, DU kan nå ditt mål!  

 

 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: