Mat, IKEA-besök och mys

Publicerat 2012-10-19 21:11:00 | i kategori Blandat, Mat,

Idag började matdagen kl 11 då jag blev hungrigare tidigare än förut i veckan. (Kan kanske ha berott på att jag åt för många chokladbollar igår kväll) Jag har under veckan annars inte ätit förrän närmare kl 12 då jag inte varit hungrig förrän då.

Jag hade ingen matlåda med mig så jag beställde mat. Vi har det väldigt förmånligt på det sättet, att vi kan beställa lunchlådor varje dag som levereras kl 11. Jag beställde blomkålssoppa med kantarellcreme. Det var tyvärr för mycket salt i soppan, men den var ganska god ändå, och framförallt väldigt mättande.

 
Till eftermiddagsfikat serverades det i vanlig ordning fredagsfika i matsalen som de flesta satt och smaskade på. Jag hade två ägg i kylen sen i måndags, så det var dags att antingen äta dom eller kasta dom. Jag valde att äta dom, blandat med majonnäs. Och gott var det!
 
 
Sen åt jag lite choklad också innan jag tog mig från jobbet.... :-) Äggen tog inte bort sötsuget.
 
Efter att vi hämtat barnen drog vi iväg på IKEA. Vi började med att äta middag. Jag brukar oftast välja kycklingen, utan pommes frites, men idag tog jag en lyxräkmacka och lämnade brödet. Och gott var det! :-) Maken valde köttbullar utan potatis och fick grönsakerna som hörde till kycklingen i stället. Han brukar lyckas hålla LCHF rätt bra när vi äter ute han också :-)
 
Vi hann förresten bara komma in på IKEA när vi började hitta en massa grejer vi "behövde" :-) Vi var ute efter en ny badrumslampa då den gick sönder igår. Och vi fick tag i både den och en till badrumslampa till andra badrummet där vi varit utan taklampa sen vi flyttade in. Och så lite annat smått och gott.
 
Det var så roligt att gå runt och titta på julgrejerna också, jag har redan börjat se fram emot jul! :-)
 
Nu sitter jag här i soffan med tända ljus, lite gott mineralvatten och choklad och målar naglarna med ett nytt nagellack jag köpte idag, medan maken sätter upp lamporna! Disken som finns i köket tänker jag glömma bort till i morgon! ;-)
 
Hoppas ni också har en trevlig fredagkväll!

 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: