Honungsglaserad lax toppad med rödvinbär, spenat- och parmesanröra och romsås

Publicerat 2012-09-23 19:15:00 | i kategori Alla recept, Mat,

Idag blev det en god laxmiddag!
 
Först blandade jag ca 1 dl olivolja med 2 msk flytande honung, havssalt och svartpeppar. Penslade det på laxen och toppade med färska rödvinbär från trädgårdne och in i ugnen 225 grader.
 
Till spenatröran hade jag ca 300 g fryst spenat, 200 g philadelphiaost och 1 dl riven parmesan.
Tina spenaten i en kastrull på låg värme, blanda i philadelphiaosten och parmesanosten. Krydda med salt och peppar.
 
Till romsåsen hade vi creme fraiche, ett par matskedar filmjölk och så rom.
 
Gottigott! :-)
Postat av: Marja - Baka Sockerfritt

Mums, det ser jättegott ut! Älskar lax :)

Svar: Ja, lax är en favorit! :-)
Angelica

2012-09-23 @ 20:41:01
URL: http://bakasockerfritt.blogg.se/
Postat av: Sonja

Nomnomnom, det här ser riktigt gott ut!! :)

Svar: Lax är alltid gott! :-)
Angelica

2012-09-26 @ 20:36:53
URL: http://www.motionwellness.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: