Fredagsmys med barnen

Publicerat 2013-04-05 21:33:14 | i kategori Tips, Vardag & familj,

Ikväll hade vi filmkväll med barnen och såg "De fem legenderna", mycket bra film!! Till det fick de skivade jordgubbar. Jag tycker det är så onödigt att servera chips eller liknande på kvällarna. Det finns ju så mycket bättre alternativ som också är jättegoda! Min 7-åring önskade sig egentligen plockmat till fredagsmyset som ostchips, ölkorv, jordnötter och grönsaker. Det tycker hon är jättegott, men det hann vi inte med, vi åt middagen lite för sent. Men jordgubbarna tyckte de mycket om!
 
Hur brukar ni göra med era barn och detta fredagsmys? För mina barn handlar det om att sitta tillsammans och gärna titta på film och äta något gott. Och det finns så mycket som är gott att äta. :-)
 
Postat av: Christina

Våra barn (de äldre) har själva infört att fredag=efterrätt. Oftast blir det lite glass eller chokladpudding. Men sällan något mer onyttigt. .. lördagar blur det lördsgsgodis. Ibland om vi ser nån film tillsammans på kvällen kan vi äta popcorn. Håller med om att film i soffan med hela familjen är jättemysig. Lite problem då barnen vill se en sorts film och det kan vara lite läskigt för Rasmus. Vi såg oxå "Legenderna" och R höll ibland för ögonen... lillgubben.
Tycker vi har lagom nivå på godsakerna för barnen på helgen. De får men inget svull liksom. :-)

Svar: Lisa som infört film till fredagsmys :-) jo, de blir ofta lite läskiga, men det går bra när vi är med :-)
Angelica

2013-04-07 @ 14:39:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: