Träningsdagbok v 34

Publicerat 2013-08-26 16:11:56 | i kategori Träningsdagbok,

Den här veckan har jag också lyckats få till lite träning. Eller ja, motion i alla fall. Cykel till och från jobbet är suveränt, då har jag redan gjort bort en massa träning! Och då behövs det inte så mycket mer för att jag ska känna mig nöjd! Nu får vi ser framöver hur det går, när vardagen kommer igång på riktigt!!
 
Jag hade verkligen hoppats komma ut på en promenad igår, men jag hann verkligen inte med mig. Förmiddagen ägnades åt att jobba med en sak för bloggens skull. Sen en snabb dusch och lunch och iväg på födelsedagsfirande. När jag kom hem därifrån fixade jag med en bild (för samma sak som jag gjorde på fm), åt middag, planerade nästa veckas mat, och handlade. När jag kom hem från affärn var det mörkt ute och det var bara till att äta lite (var hungrig) och gå och lägga mig. Kvällens sysslor tog mycket längre tid än jag trodde...
 
Måndag: -
 
Tisdag: cykel ca 2 mil, jogging ca 6,2 km
 
Onsdag: cykel till och från jobb, ca 19 km. Promenad ca 6,5 km.
 
Torsdag: cykel till och från jobb, ca 19 km. Promenad ca 6,6 km.
 
Fredag: -
 
Lördag: -
 
Söndag: -
Postat av: Erikas LCHF till vardag och fest

Härligt!
Själv vill jag bara att min fot ska bli bra så att jag kan komma ut igen.

Du frågade om rostbröd. Jag tycker att de flesta LCHF-brödlimporna går bra att rosta. Jag rostar gärna och man får ofta rosta ganska hårt för att brödet ska bli rostat.

I helgen testade jag att baka Åses formfranska (56kilo.se) och den blev jättegod att rosta. Lite mer som vanligt ljust rostbröd. :)

Kram

Svar: Jag får ta och kolla upp det receptet också då! :-) Jättetråkigt när skador sätter stopp för träning. Själv är jag lite orolig över det halsonda jag känner, hoppas bara det försvinner!
Angelica

2013-08-26 @ 23:09:03
URL: http://vardagfest.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: