Chock vid tillbakablick

Publicerat 2013-11-03 11:59:49 | i kategori Viktminskning,

Den här bilden lade jag ut på instagram för några dagar sen. Jag fick ett foto av min mamma för ett tag sen, från 1999 när jag var 22 år. Jag fick en smärre chock när jag såg den. Jag har alltid varit överviktig, men det var länge sen jag såg ett foto på mig själv från den tiden. Jag vägde nog som mest i den där åldern. Då var jag uppe i drygt 90 kg, idag håller jag mig ganska stabilt runt 72-73 kg.
 
Jag tycker själv att jag ser både hälsosammare och snyggare ut idag, 14 år äldre! Men jag kan lova, jag är fortfarande mjuk och go att ta i! ;-)
 
Till vänster är jag i en bagarstuga och bakar tunnbröd. Till höger är jag i ett omklädningsrum, redo för spinning!
Postat av: Alexandra

Vilken inspiration!!

Svar: Tack tack!! :-)
Angelica

2013-11-03 @ 12:28:13
URL: http://eatsleeptrainworkrepeat.blogspot.se
Postat av: klarajt.blogg.se

Wow, vilken resa O:) Duktig du är!

Svar: Tack så mycket! :-)
Angelica

2013-11-03 @ 13:07:01
URL: http://klarajt.blogg.se/
Postat av: klarajt.blogg.se

SV: Jag har lurat in min pappa att börja med lchf! Haha! Han har diabetes och ska inte äta för mycket ägg pga kolestrolet. Så jag letar runt efter recept och hamnade på din blogg ;) Super bra blogg btw!

Svar: Men vad roligt att du hamnade på min blogg då!! :-) Haha! Lurat in honom på LCHF... :-) Men bra där! Det kommer alldeles säkert att ge bra resultat på hans blodsocker! Ägg behöver han inte vara orolig för, det är inte farligt. Här får du ett några länkar som du och han kan läsa mer på: Först en länk om LCHF för nybörjare: http://www.kostdoktorn.se/lchf, en länk om diabetes: http://www.kostdoktorn.se/diabetes, och en länk om kolesterol http://www.kostdoktorn.se/kolesterol. Stort lycka till!! (Jo, du får mer än gärna dela med dig av hans resultat om du/han vill! Vore bara roligt att höra!)
Angelica

2013-11-03 @ 13:58:53
URL: http://klarajt.blogg.se/
Postat av: klarajt.blogg.se

Sv: Men åh, tack så mycket! Då ska jag kolla in dem länkarna! Jag har också läst om att ägg inte ska vara farligt för kolestrolet (jag har verkligen lagt ner min tid på att han ska äta rätt så jag har säkert läst igenom halva lchf-internet haha). Men det kan ju också gå från människa till människa kanske? Kolestrol från ägg för en "vanlig människa" kanske inte är så farligt men kanske värre för honom typ. Men egentligen - han sa något om att läkarna säger till honom att inte äta fett, men nu ska han ju göra precis tvärtom! Haha!
Vi får se hur det går men jag tror det kommer gå finfint :D Har precis bakat kesobröd till honom som han tyckte var gott! Lyckat :D
Tack du för länkarna!
Kram

Svar: Jag gjorde också kesobröd igår, riktigt gott!! :-)
Angelica

2013-11-03 @ 21:04:34
URL: http://klarajt.blogg.se/
Postat av: klarajt.blogg.se

Av: ja, jag smakade en bit faktiskt, det var gott! Förresten, när vi ändå skriver! Får man äta räkost som lchf:are? Läste att det var mycket fett vilket är bra men också mycket tillsatser

Svar: Ja, det går bra med räkost. Men det är som du säger, mycket tillsatser, så det är ju upp till var och en. Jag undviker normalt såna produkter, men ibland kommer dagar när man vill ha enklare lösningar! :-)
Angelica

2013-11-04 @ 09:19:40
URL: http://klarajt.blogg.se/
Postat av: klarajt.blogg.se

Sv: Jag förstår! En annan sak jag funderar lite över är grönsaker.. Är rotfrukter ens lchf? Gurka innehåller väl mesta dels vatten och sallad också. Men typ tomat? Kan man äta sådant?
Hoppas du har tid att svara kram

Svar: Man ska helst hålla sig till ovanjordsgrönsaker. Lök går bra, det är väldigt nyttigt. Rotfrukter ska man vara mer försiktig med. Du får gärna maila mig på [email protected], det är lättare att prata där. :-)
Angelica

2013-11-04 @ 22:09:54
URL: http://klarajt.blogg.se/
Postat av: birgitte

Vad duktig du är!! Jag håller själv på med 5:2 och är på min 5v. Jag har tappat 4 kilo, men har stått still på det resultatet länge. Lite drygt är det, men ska fortsätta tills Jul. Sedan får jag se.

Svar: Detsammt! Bra gjort! :-)
Angelica

2013-11-05 @ 14:43:21
URL: http://biggeros.blogg.se
Postat av: klarajt.blogg.se

Sv: Det gör jag istället då! Tack för svaren hittils :-)

2013-11-06 @ 17:28:59
URL: http://klarajt.blogg.se/
Postat av: Erikas LCHF till vardag och fest

Vilken skillnad! Vilket bra jobb du gjort!
Kram

Svar: Tack Erika!
Angelica

2013-11-07 @ 15:52:18
URL: http://vardagfest.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: