Hej på er och dagens tips!

Publicerat 2013-11-20 20:22:01 | i kategori Blandat, Mat,

Nämen hör ni! Var har jag tagit vägen? Vet inte... lost i space tror jag... Eller i vardagsgöromål, TV och vila från bloggen tror jag! :-)
 
Som sagt, matinspirationen är lite sådär. Men ändå lyckas jag laga mat och göra ganska goda saker ibland. Tyvärr råkar jag ibland ut i "finn crisp"-träsket. När barna äter ett vill jag också äta ett. Eller flera... :-) Jaja, jag försöker ju lära mig att inte vara för hård mot mig själv! Livet är mer än att ha dåligt samvete för vad jag stoppar i munnen! För jag stoppar i så många bra saker hela tiden, om det då slinker ner nåt mindre bra, bryr jag mig inte nu! Fast lite tråkigt är det ju när magen sväller och jag inte kan ha de där kläderna jag tänkt... :-/
 
Väldigt kul att se att ni fortsätter att titta in i alla fall! Och idag var det många, tror det kan bero på att mitt tekaksrecept cirkulerat runt på FB-grupper idag. Receptet i fråga är på tekakor med chiafrön som jag hittade på förra vintern. Blir ni sugen på att prova så hittar ni det receptet HÄR!
 
Som ni säkert förstått så gillar jag verkligen att blanda keso och kvarg med vaniljpulver och äta med bär och kokoschips, och gärna lite mandelsmör också. Nu har jag fått upp ögonen för att man kan blada i lite kokosmjölk/grädde också! Då blir det dels en lösare konsistens och även lite mer matigt liksom. Nedanstående bild är från gårdagskvällens fika, då jag var jättehungrig! Eftersom jag tränar så hårt, säkert 2-3 gånger per vecka kan jag ju äta omåttligt mycket mat... Eller inte... ;-)
 
Sådär, det var dagens tips! Har fler på lager, men inte ikväll. Nu väntar TV:n med The Killing! :-) eller nej just ja, det var ju tvätten som skulle hängas också... Tjingeling!
 
Mmm... mandelsmör, my favourite!
Postat av: Johanna

Hej! Fin, jordnära blogg du har :) Undrar bara över mandelsmör,
är det något du gör själv (hur?) eller något som köpes
färdigt?

Svar: Tack Johanna!! Mandelsmör köper jag färdigt, jag använder Kung Markattas, finns på vanliga affärer, t.ex. ICA. Annars går det att göra själv också, för det är faktiskt bara mixade mandlar. :-)
Angelica

2013-11-21 @ 20:56:12
Postat av: Anonym

Ok, tack! :) Då får jag kanske pröva själv. Bor
i Finland, så ingen Ica här :) Ha en fin dag!

2013-11-25 @ 09:28:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: