Familjedag med både träning och utflykt

Publicerat 2013-10-19 19:19:13 | i kategori Träning, Vardag & familj,

Ojoj, vad trött jag är nu! Men sådär skönt trött. När man känner att det är okej att vara trött, för man vet att det beror på nåt bra. Och att det är tillåtet att vara trött nu, en lördag kväll, som ändå bara ska spenderas i soffan.
 
Idag var det Träningens Dag på Friskis och Svettis i Sundsvall, och vi åkte dit allihopa. Hela familjen för att träna. Resten av familjen gick på familjejympa och jag passade på att gå på cirkelgym under tiden. Jag har aldrig varit på det, det har inte riktigt passat. Samt att jag tycker alltid det känns lite kymigt att gå på ett helt nytt pass själv. Så nu när det var öppet hus tog jag chansen. När jag kom dit visade det sig att det inte bara var Cirkelgym utan Cirkelgym X. Ett extra tufft och intensivt pass! Ojoj säger jag bara... men kul var det!
 
Sen var tanken att jag skulle gå och duscha, men jag kunde inte hålla mig från att gå på medeljympa också, 25 min pass, så familjen fick vänta lite extra på mig.
 
Efter det drog vi iväg till Birsta, till XXL för att kolla på lite saker. Blev lite smått och gott inhandlat. Och sen hem för att äta lunch lite snabbt. För vi hade ju bestämt att vi skulle ut och vandra också! Man vill ju gärna passa på att göra något utomhus de här fina höstdagarna.
 
Så vi gjorde i ordning lite matsäck. Kokade korv (mjölfri) och stoppade ner i en termos. Och så gjorde jag i ordning lite lyxig varm choklad på mjölk, grädde, kakao, honung och choklad. Gott sen på utflykten!!
 
Vi gick upp på Präshusberget och barnen var sååå duktiga!! De tyckte det var roligt och vi tittade på svampar och myrstackar. Och fikade såklart! Här kommer lite bildbombning från utflykten.
 
Framme vid fikastället
 
Fin utsikt
 
Korvdax!
 
Härliga färger på stubben
 
På väg hem igen
 
Och så mera svampar...
 
Postat av: Lana

Förstår att du var trött! Först träna två pass och sedan även göra utflykt! :)
Det skulle nog jag inte orka...
Ha en toppen söndag!
Kramar!
//Lana

Svar: Hade valt det själv, så det var bara att tvinga sig... ;-)
Angelica

2013-10-20 @ 07:49:06
URL: http://www.ryskadockor.blogspot.se
Postat av: Fröken Nilsson

Vilken härlig dag!!
Underbara bilder och bra gjort att du gick på det där passet själv!

Svar: Tack! Känns skönt efteråt att jag gick på passet, nu blir det lättare nästa gång :-)
Angelica

2013-10-20 @ 09:41:41
URL: http://frokennilssonskok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: