Matdagbok 20 februari

Publicerat 2014-02-20 22:19:19 | i kategori Mat, Matdagbok, Träning,

Vi tar väl en till matdagbok. Denna dag har också varit bra. Frukost, mellanmål, spinning, lunch, mellanmål, middag, kvällsfika. Känns som en hel massa mat, men jag har hållit mig ifrån all dålig mat. Så då struntar väl jag i om det anses vara mycket mat! :-)
 
Jag har varit trött idag, och på eftermiddagen/kvällen var jag helt död. Spinningen tog nog kål på mig, otränad som jag är. Men efter ett långt och skönt bad ikväll började energin komma tillbaka. Nu ska jag gå och lägga mig så snart det här är publicerat!
 
Men vet ni vad jag gjorde på Friskis idag? Anmälde mig till Vasaloppsspinning nästa söndag! Man ska alltså spinna under Vasaloppet... fattar ni vad länge det är? Jag som tycker det är jobbigt med 45 minuter, och riktigt jäkla jobbigt med 1 timme, så hur ska jag klara 4 timmar?? Förstår mig inte på mig själv ibland, men jag tycker ju samtidigt att det är roligt att utmana mig själv... Lite jobbigt att jag är så otränad, efter förkylningen och inte hinner jag träna så mycket innan heller. Hoppas på att få plats på ett spinningpass i morgon efter jobbet, annars får det bli nåt annat då och spinning på lördag i stället. Måste passa på när tid ges!!
 
Frukost 6.30: Två ägg med majonnäs
 
Mellanmål 9.15: Kesokvarg med bär och kokoschips
 
Träning 11.45: Lunchpass spinning, 45 min men jag går så snart nedvarvningen börjar, för att hinna tillbaka till jobbet i tid.
 
Lunch 12.45: Biffar med parmesanpanerad aubergine, stekt grönkål
 
Mellanmål 15.30: En burk makrill
 
Middag 17.30: Bacon- och mozzarellaomelett med paprika och avokado
 
Kvällsfika 21.30: Kesokvarg med bär och kokoschips
 
 
 
Postat av: Marja - Baka Sockerfritt

Wow, vilken utmaning! Så spännande!

2014-02-21 @ 11:43:40
URL: http://bakasockerfritt.se/
Postat av: Annie

Hur stor är sannolikheten att du faktiskt kommer att delta i detta pass? Gissar på att du blir sjuk eller att det kommer något annat emellan.

2014-02-21 @ 19:36:27
Postat av: Lnd

Du kommer fixa vasaloppsspinningen och känna dig så nöjd efteråt. Man ska ju utmana sig själv och du är fasiken inte bangen! Härligt tycker jag!!👍👍

Svar: Jag har ju bra stöd av dig i alla fall!! :-) <3
Angelica

2014-02-22 @ 16:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: