Sötpotatis och grönkål

Publicerat 2014-02-22 21:09:14 | i kategori Alla recept, Tillbehör,

Titta här. Kolla färgerna. Vacker mat tycker jag! Jag stekte en sötpotatis med grönkål idag, med flingsalt. Väldigt gott tillbehör!!
 
 
 
 
Grönkål (Brassica oleracea Sabellica), även kallad bladkål eller kruskål, är en variant av arten kål med mörkt gröna eller blågröna, krusiga blad på utdragna stänglar. Grönkål är rik på både järn, C-vitamin, A-vitamin och lutein.
Postat av: Marja - Baka Sockerfritt

Så fint det ser ut med de starka färgerna! Sötpotatis älskar jag, speciellt ugnsbakad.

Svar: Finns så mycket att göra med sötpotatis, men gillar nog sötpotatischips bäst! :-)
Angelica

2014-02-23 @ 11:05:40
URL: http://bakasockerfritt.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: